13 måder at tjene penge på TikTok i 2024 – Sådan kan du øge din indkomst

Vidste du, at du kan tjene penge på TikTok? Læs med og find ud af hvordan.

TikTok har taget verden med storm og er blevet en af de mest populære sociale medier, især blandt unge. Men vidste du, at du også kan tjene penge på platformen? Her er 13 effektive måder at tjene penge på din TikTok-profil i 2024, uanset om du er en influencer, virksomhedsejer eller bare elsker at lave videoer.

1. Deltag i TikToks Creator Rewards Program

Hvis du har over 10.000 følgere og 100.000 video-visninger på 30 dage, kan du blive en del af TikToks Creator Rewards Program. Her kan du tjene mellem 2 og 15 øre pr. 1.000 visninger, afhængig af din video popularitet.

2. Sælg merchandise

Skab dine egne produkter som T-shirts, tasker eller kopper med din branding. Der er mange print-on-demand løsninger, så du slipper for lagerproblemer, og dine fans får mulighed for at bære dine designs.

3. Gå live for virtuelle gaver

Når du går live på TikTok, kan dine følgere sende dig virtuelle gaver, som du kan konvertere til penge. Det er en effektiv måde at tjene penge på, samtidig med at du interagerer med dine fans i realtid.

4. Samarbejd med affiliates via Creator Marketplace

TikToks Creator Marketplace forbinder brands med influencers, hvilket gør det lettere at få betalt for sponsoreret indhold. Det er en smart måde at få brands, der passer til dit indhold, til at samarbejde med dig.

5. Åbn en TikTok Shop

Hvis du sælger produkter, kan du åbne en TikTok Shop og integrere din butik direkte på platformen. Her kan brugerne shoppe, mens de ser dine videoer – det er super bekvemt og effektivt for salg.

6. Skab in-feed annoncer

Hvis du vil nå ud til flere, kan du betale for TikTok in-feed annoncer, der kører automatisk i brugernes For You feed. Annoncerne hjælper med at promovere dine produkter eller services til et bredere publikum.

7. Crowdfund dine projekter

Hvis du arbejder på et større projekt eller ønsker at skabe noget nyt, kan du opfordre dine følgere til at støtte dig gennem crowdfunding. Platforme som Kickstarter og Indiegogo gør det nemt at samle midler.

8. Få penge fra dine følgere

Nogle følgere vil gerne vise deres taknemmelighed direkte. Du kan benytte platforme som Tipeee eller Buy Me a Coffee, hvor dine følgere kan donere små beløb for at støtte dit indhold.

9. Tilbyd abonnementer

Skab en fast indkomst ved at tilbyde abonnementsbaserede ydelser. På TikTok kan følgere betale for at få adgang til eksklusivt indhold som bag-scenen videoer eller særlige livestreams.

10. Lav eksklusivt indhold med TikTok Series

Med TikTok Series kan du skabe en serie af videoer, som brugere skal betale for at se. Dette giver dig mulighed for at lave dybdegående indhold, såsom tutorials eller udfordringer, som brugerne kan betale for at få adgang til.

11. Opbyg og sælg TikTok-konti

Hvis du er dygtig til at opbygge en følgerskare, kan du sælge dine TikTok-konti til virksomheder eller andre influencers, der ønsker en hurtig start på platformen.

12. Giv personlige hilsner

Du kan tilbyde personlige shout-outs til dine følgere. Dette er en populær måde at interagere med dine fans og tjene penge på via platforme som Cameo.

13. Henvis nye TikTok-brugere

TikTok tilbyder belønninger, hvis du henviser nye brugere til platformen. Disse belønninger kan veksles til kontanter eller gavekort, afhængigt af hvor i verden du bor.

TikTok er ikke kun en platform til at skabe sjove videoer – det er også en platform, hvor du kan bygge en indtægtsstrøm, hvis du udnytter de mange muligheder for monetisering.

Læs også: Hvordan tjener man penge på TikTok?

Læs mere om at tjene penge på TikTok hos Shopify her.