3 aktier at overveje efter den seneste rentenedsættelse fra USA

Den amerikanske centralbank, har netop iværksat en cyklus af rentenedsættelser for at undgå en recession. Dette giver nye muligheder på aktiemarkedet. Her er tre aktier, som kan være interessante at følge i den nuværende økonomiske situation.

Federal Reserve reducerede i september sin rente med en halv procent for at modvirke recessionstegn i økonomien. Denne bevægelse har til formål at skabe en blød landing, hvor økonomien bremser tilstrækkeligt til at sænke inflationen uden at falde i en reel recession. Rentenedsættelser påvirker ikke kun rentemarkedet, men også aktiemarkedet, da lavere renter typisk fremmer forbrug og investeringer.

Her er tre aktier, der kan drage fordel af den nuværende rentenedsættelsescyklus.

1. Elf Beauty (ELF)

Forretningsoversigt:
Elf Beauty er en kosmetikvirksomhed, der har oplevet vedvarende vækst med salg, der stiger hvert kvartal. Virksomheden fokuserer på at skabe prisvenlige alternativer til luksusprodukter, og denne strategi har hjulpet dem med at tage markedsandele fra konkurrenterne. Elf Beauty har udvidet sin tilstedeværelse hos store detailhandlere som Walmart og Target og ser betydelig vækst i deres hudplejeprodukter.

Hvorfor ELF er et godt valg:
Elf’s vedvarende markedsandelstilvækst og innovative tilgang til detailhandel har gjort virksomheden til en stærk aktør i kosmetikbranchen. Virksomheden har opdateret sin forventede indtjening for 2025 til at være væsentligt højere end tidligere forudsigelser, hvilket gør det til en spændende investering med potentiale for langsigtet vækst.



2. Medpace Holdings (MEDP)

Forretningsoversigt:
Medpace er et forskningsfirma, der hjælper bioteknologiske og farmaceutiske virksomheder med at udvikle nye lægemidler. Medpace har oplevet en stærk omsætningsvækst og en solid økonomisk præstation gennem de seneste år. Deres fokus på små og mellemstore biotekvirksomheder giver dem et stærkt fundament i en voksende industri.

Hvorfor MEDP er et godt valg:
Medpace’s solide væksttendenser og frie pengestrømskarakteristika gør aktien til et attraktivt valg. Deres opdaterede udsigter for 2024 viser forventninger om fortsat vækst i både omsætning og indtjening, hvilket kan betyde betydelige gevinster for investorer.

3. Skechers U.S.A. (SKX)

Forretningsoversigt:
Skechers, kendt for deres komfortable fodtøj, er en global aktør inden for skobranchen. Virksomheden har oplevet rekordhøje salgstal på trods af udfordringer som forsyningskædeproblemer og valutaudsving. Skechers fortsætter med at udvide deres produktudvalg og internationale tilstedeværelse.

Hvorfor SKX er et godt valg:
Skechers har stærke finansielle resultater med stigende omsætning og indtjening. Virksomhedens planer om international ekspansion og deres fokus på at udvikle nye produkter til forskellige markedssegmenter gør dem til en lovende aktie. Skechers forventer at nå en omsætning på 10 milliarder dollars inden 2026, hvilket gør aktien attraktiv på lang sigt.

Selvom recessionstegn lurer i horisonten, viser disse mid-cap aktier, at de har stærke fundamenter og vækstpotentiale. Investorer bør holde øje med disse aktier, da de kan give gode muligheder i den nuværende økonomiske situation.

Se det originale indhold her.