8 bizarre jobs du aldrig troede eksisterede – det sidste vil chokere dig!

Professionel havfrue eller surfinstruktør for hunde? Vi har fundet 8 mærkelige jobs, som helt sikkert kommer bag på dig.

Når vi tænker på karrierer, er det normalt de traditionelle stillinger som advokat, læge eller lærer, der dukker op i vores tanker. Men der er en hel verden af bizarre, sjove og skøre jobmuligheder, som mange ikke engang ved eksisterer. Fra at levere pizzaer under vandet til at hjælpe hunde med at surfe – disse stillinger viser, at mulighederne for at tjene penge er langt mere mangfoldige, end vi går og tror!

Her er en liste over otte vilde og underlige jobs, du sikkert aldrig har hørt om:

1. Neglelaksnavngiver

Har du nogensinde tænkt over, hvem der navngiver neglelakker som "Mint Candy Apple" eller "Ballet Slippers"? Det er faktisk et rigtigt job! Kosmetikfirmaer ansætter kreative mennesker til at finde på sjove og mindeværdige navne til deres produkter. Hvis du er kreativ og har en flair for ord, kunne dette job være noget for dig.

2. Offentlig transport-skubber

I Japan findes der et job, hvor man får betalt for at skubbe passagerer ind i togene under myldretiden. En såkaldt "Oshiya" sikrer, at alle kan være med toget, uden at nogen hænger ud af dørene. Det er et stressfyldt, men nødvendigt job, som hjælper med at holde den offentlige transport kørende i storbyerne.

3. Dykkende pizzabud

Forestil dig at skulle levere pizzaer til et undervandshotel! I Florida er der dykkende pizzabude, der bringer mad til gæster, der bor i hoteller under vandet. Hvordan de holder pizzaerne tørre? Det er deres hemmelighed, men én ting er sikkert: Det er et job, der kombinerer eventyr og service.



4. Professionel krammer

I England kan du hyre en professionel krammer, også kaldet en "cuddler". Dette job fokuserer på krammeterapi, hvor formålet er at hjælpe mennesker med at frigøre lykkehormonet oxytocin gennem fysisk kontakt. Krammerne tilbyder lange, trøstende kram, og der er faktisk et marked for denne form for alternativ terapi.

5. Vandrutschebane-tester

Forestil dig at rejse verden rundt og teste vandrutschebaner – og få betalt for det! Nogle mennesker lever af at afprøve de nyeste og vildeste vandrutschebaner for at sikre, at de både er sjove og sikre. Jobbet kræver dog mere end bare sjov – du skal være villig til at rejse op til seks måneder om året.

6. Surf-instruktør for hunde

Ja, du læste rigtigt – hunde kan også lære at surfe! I San Diego kan du finde surf-instruktører, der underviser hunde i at ride på bølgerne. Hvis du elsker dyr og vand, kunne dette job være den perfekte kombination af begge dele.

7. Brudepige til leje

Hvis du står og mangler en brudepige, men ikke har nogen tæt på, kan du faktisk leje en professionel brudepige! For mellem 1.800 DKK og 12.000 DKK kan du hyre en brudepige, der vil stå ved din side på den store dag, give moralsk støtte og hjælpe med praktiske opgaver.

8. Professionel havfrue

Har du nogensinde drømt om at være en havfrue? Det er faktisk muligt! I nogle akvarier, fx Den Blå Planet, kan du finde professionelle havfruer, der svømmer rundt i store tanke og underholder publikum. Jobbet kræver gode svømmefærdigheder og evnen til at holde vejret i længere tid.

Hvad kan vi lære af disse job?

Disse jobs viser, at mulighederne for at tjene penge er langt bredere, end vi ofte tror. Kreativitet, nicher og underlige talenter kan blive til en indtægtskilde, hvis du tør tænke uden for boksen. Det viser også, at der findes karrierer for enhver smag – selv hvis du vil bruge din tid på at navngive neglelak eller teste vandrutschebaner!

Så hvis du er træt af kontorarbejdet, er der måske en mulighed for dig derude i en af disse skøre, men indbringende jobs.

Læs mere om de 8 mærkelige jobs hos Woman her.

Artiklens Tags: