Absurd høje formuer: Hvem er de 3 rigeste i hele verden?

De tre rigeste personer i verden sidder solidt på deres pladser med svimlende formuer.

Ifølge den seneste opgørelse fra Bloomberg Billionaires Index, en daglig rangliste over verdens rigeste mennesker, dominerer tre navne verdens top med formuer, der er svære at forstå. Elon Musk, Mark Zuckerberg og Jeff Bezos sidder alle på deres pladser som verdens rigeste personer, og de har én ting til fælles - deres formuer er bygget op i den såkalte tech-industri.

1. Elon Musk: 256 billioner dollars

Elon Musk, CEO for Tesla og SpaceX, er verdens rigeste person med en formue på svimlende 256 billioner dollars (svarende til omkring 1.738 milliarder DKK). Musk har opnået sin rigdom gennem en kombination af elektriske køretøjer og rumfart. Hans imponerende succes skyldes hans evne til at innovere og skabe teknologier, der ændrer verden. Med både Tesla og SpaceX fortsætter Musk med at revolutionere både bilindustrien og rumfarten.

2. Mark Zuckerberg: 207 billioner dollars

På andenpladsen finder vi Mark Zuckerberg, grundlæggeren af Meta (tidligere Facebook), med en formue på 207 billioner dollars (svarende til cirka 1.405 milliarder DKK). Zuckerberg startede Facebook fra sit kollegieværelse og har i dag udviklet det til et globalt imperium, der omfatter platforme som Instagram og WhatsApp. Meta er blevet et dominerende kraftcenter i den digitale verden, og Zuckerberg har formået at navigere virksomheden gennem både succes og kontroverser.



3. Jeff Bezos: 204 billioner dollars

Jeff Bezos, stifter af Amazon og tidligere CEO, indtager tredjepladsen med en formue på 204 billioner dollars (svarende til cirka 1.385 milliarder DKK). Amazon startede som en simpel online boghandel, men har i dag udviklet sig til en gigant inden for e-handel, cloud computing og meget mere. Bezos har haft en enorm indflydelse på, hvordan vi handler online og har formået at udvide sin formue ved at investere i forskellige tech-relaterede sektorer.

Teknologiens magt og fremtid

Det er ingen overraskelse, at de tre rigeste personer i verden har deres rødder i tech-industrien. Teknologien har de seneste årtier skabt en hidtil uset vækst, og Musk, Zuckerberg og Bezos har været i stand til at udnytte denne bølge til at opbygge formuer, der overgår alt andet.