BYD: 'Europæiske bilsproducenter er ikke konkurrencedygtige'

Det Kinesiske elbilsmærke, BYD forventer at kunne øge deres salg i Tyskland, læs her hvordan.

Den kinesiske elbilproducent BYD (Build Your Dreams) planlægger at øge salget i Tyskland markant i løbet af de næste seks måneder, ifølge virksomhedens Executive Vice President, Stella Li. I et interview med Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) udtrykte Li optimisme omkring BYD's fremtid i det europæiske marked, på trods af de kommende EU-tariffer på kinesiske elbiler. Disse tariffer kommer i en tid, hvor mange Kinesiske elbilsbrands er ved at finde fodfæste i Europa.

BYD klar til at tage markedsandele i Tyskland

Li fortalte FAS, at BYD vil få fodfæste i Tyskland på mindre end et halvt år. Virksomheden har allerede udvidet sine tyske salgsteams for at styrke sin tilstedeværelse og skabe en stærkere position i det europæiske marked.



Prisklasse og markedsplaner

Selvom Stella Li afviste at kommentere præcise salgsmål, antydede hun, at BYD's biler vil blive solgt til priser mellem 186.500 kr. og 223.800 kr. i det europæiske marked.

Med denne strategi ser BYD ud til at kunne tage store markedsandele i Europa i løbet af de næste par år, hvilket kunne ændre balancen i elbilindustrien på kontinentet.

Læs mere om dette på Reuters her.

Artiklens Tags: