Chokerende nyt: Dette land fjerner skatter på alle kryptotransaktioner

Et land har fjernet skatter på kryptotransaktioner, men hvad betyder det for fremtiden? Læs med her.

Fra og med november 2024 vil De Forenede Arabiske Emirater (UAE) eliminere moms på alle kryptotransaktioner, hvilket gør landet til en endnu mere attraktiv destination for kryptoinvestorer og -virksomheder.

Fjernelse af moms på kryptotransaktioner

Den føderale skattemyndighed (FTA) i UAE har annonceret en række nye ændringer i skattelovgivningen, som fritager kryptovalutaer for moms. Disse ændringer træder i kraft den 15. november 2024, men gælder endda med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2018, hvilket kan betyde, at virksomheder skal justere deres tidligere momsindberetninger.



En vigtig ændring for virksomheder og investorer

Den nye lovgivning, som er en del af en opdatering af den føderale bekendtgørelse nr. 8 fra 2017, gør, at alle transaktioner og konverteringer af virtuelle aktiver, herunder kryptovalutaer, nu er fritaget for moms. Dette vil lette byrden for både private investorer og virksomheder, der arbejder med kryptovaluta, og dermed skabe et endnu mere gunstigt miljø for kryptoindustrien i regionen.

Tiltrækker flere investeringer

Med disse ændringer forventes UAE at styrke sin position som en global hub for kryptoinvesteringer og innovation inden for virtuelle aktiver. Fjernelsen af skatter på kryptotransaktioner er et klart signal om, at landet er villigt til at skabe de rette rammer for teknologiske fremskridt og økonomisk vækst i den digitale økonomi.

Du kan læses mere om dette på coinfea her.