Dagens kryptovaluta opdatering: Bitcoin og Ethereum i nedtur

Bitcoin og Ethereum er blandt de kryptovalutaer, der er ramt, men Solana formår at stige en smule. Læs med for at få indsigt i markedets aktuelle udvikling.

Kryptovalutamarkedet er nede med 0,62% over de sidste 24 timer, og flere af de største kryptovalutaer viser røde tal.

Bitcoin falder med 0,9%: Lang vej tilbage til all time high

Bitcoin, verdens største kryptovaluta, har oplevet et fald på 0,9% inden for det seneste døgn, hvilket bringer prisen ned på omkring 426.750 kr. pr. Bitcoin. Selvom dette kun er et mindre fald i det større billede, er det langt fra den rekordhøje kurs på over 500.000 kr., som Bitcoin nåede tidligere på året. Denne all time high fandt sted i en periode med stor optimisme på kryptomarkedet, men siden da har markedet været præget af op- og nedture.

På trods af dagens fald er Bitcoin fortsat den mest værdifulde kryptovaluta målt på markedsværdi.

Læs også: Hvad er kryptovaluta?

Ethereum falder med 0,25%: Kursen nu omkring 16.775 kr.

Ethereum, der er den næststørste kryptovaluta målt på markedsværdi, har også oplevet et mindre fald på 0,25% inden for de sidste 24 timer, hvilket bringer kursen ned på omkring 16.775 kr. Ethereum har en imponerende historie, hvor dens all time high nåede helt op på 32.000 kr. i november 2021.



Solana stiger beskedent med 0,08%: En lysstråle i et ellers faldende marked

Mens de fleste kryptovalutaer har oplevet fald i løbet af de sidste 24 timer, er Solana en af de få, der faktisk er steget – dog kun med beskedne 0,08%. Selvom dette ikke er en markant stigning, er det værd at bemærke, at Solana har været i kraftig vækst det seneste år. Zoomer man ud, er Solana steget med over 500% i løbet af det sidste år, hvilket viser, at kryptovalutaen har haft en bemærkelsesværdig fremgang.