Dagens kryptovaluta opdatering: Stiger på døgnbasis med BTC og ETH i front

Kryptomarkedet viser fremgang med en stigning på 0,69% det seneste døgn. Læs videre for dagens markedsoverblik.

Har du også oplevet store fald på dine kryptovaluter den seneste uge? Dette er fortid i dag.

Efter en række volatile uger oplever kryptomarkedet i dag en samlet stigning på 0,69% inden for de seneste 24 timer. Stigningen har bragt positiv energi til markedet, men ugens samlede tendens er stadig præget af nedgang.

Bitcoin (BTC) viser styrke med en stigning på 1,59%

Bitcoin, den mest udbredte kryptovaluta, stiger i dag med 1,59%, hvilket sætter kursen på omkring 416.000 kr. Dette kommer som en opmuntring for Bitcoin-investorer, der har set værdien falde med 6,33% over den seneste uge.

Det seneste døgns stigning giver optimisme, men ugens samlede fald illustrerer, hvor skrøbelig markedsstemningen har været i det volatile kryptomarked.

Ethereum (ETH) oppe med 2,02%

Også Ethereum viser tegn på fremgang med en stigning på 2,02% i løbet af det seneste døgn, hvilket bringer kursen op på 16.164 kr. På ugebasis er Ethereum dog stadig i minus med en tilbagegang på hele 10,62%. Denne uges fald har påvirket investortilliden til Ethereum, der dog med dagens stigning ser ud til at være på vej mod en mulig stabilisering.

Solana og de store fald

Solana stiger også i dagens handel med 1,77%. På ugebasis ser billedet dog mere dystert ud, da Solana har oplevet et markant fald på 11,29%. Solanas udsving har givet anledning til bekymring, men dagens positive udvikling kan være et tegn på en mulig vending for kryptovalutaen.

Dogecoin – ugens største taber trods dagens stigning

Blandt memecoins har Dogecoin haft en markant stigning på 4,82% i dag. Trods denne fremgang er Dogecoin stadig ugens største taber med et fald på 13,17%. Memecoins som Dogecoin har traditionelt vist større volatilitet, og ugens samlede tilbagegang er endnu et eksempel på dette.