Du tror ikke dine egne øjne: De bliv millionærer på rekordtid

Har du nogensinde drømt om at blive millionær nærmest fra den ene dag til den anden? For nogle er det faktisk sket – og deres historier vil overraske dig.

Fra garageprojekter til apps der blev solgt for milliarder, her er nogle af de vildeste succesfortællinger om folk, der har tjent formuer på rekordtid.

WhatsApp: Fra en simpel idé til 19 milliarder

Brian Acton og Jan Koum, skaberne af WhatsApp, havde næppe forestillet sig, at deres besked-app ville ændre verden. I 2009 lancerede de appen, der senere skulle sælges til Facebook for vanvittige 19 milliarder USD (cirka 134 milliarder DKK). På få år gik de fra at være iværksættere med en drøm til multi-millionærer – alt sammen takket være en enkel, men effektiv idé.

Fra kollegieværelse til milliardvirksomhed: Facebooks vilde rejse

Mark Zuckerberg startede Facebook i sit kollegieværelse i 2004, men det tog ikke lang tid før hele verden var med. Allerede i 2012 gik Facebook på børsen, og Zuckerberg blev øjeblikkeligt en af de yngste milliardærer i historien. Facebooks succes viser, hvordan en simpel idé kan eksplodere, hvis den rammer tidsånden.

Kylie Jenner: Fra realitystjerne til selvskabt milliardær

Selvom Kylie Jenner blev kendt via sin families realityshow, har hun bevist, at hun er meget mere end blot et kendt ansigt. I 2015 lancerede hun Kylie Cosmetics, og på blot fire år solgte hun en majoritetsandel af virksomheden for hele 600 millioner USD (cirka 4 milliarder DKK). Hendes rejse viser, at et stort følgerantal kan forvandles til en ægte forretningssucces.

Snapchat: Afviste milliarder og skabte sin egen

Evan Spiegel, medstifter af Snapchat, afviste i 2013 et tilbud fra Facebook på 3 milliarder USD (cirka 21 milliarder DKK). Mange syntes, det var en vild beslutning, men Spiegel vidste, hvad han gjorde. Få år senere gik Snapchat på børsen, og han blev milliardær. Hans historie viser, at modet til at sige nej nogle gange kan betale sig stort.



Amazon: Fra garageprojekt til global gigant

Jeff Bezos startede Amazon som en online boghandel i sin garage i 1994. I dag er Amazon en af de største virksomheder i verden, og Bezos har været en af verdens rigeste personer. Amazons historie viser, hvordan e-handel kan være en gylden mulighed for dem, der tør satse på det rigtige tidspunkt.

Minecraft: Skabt af én mand – solgt for milliarder

Markus Persson, også kendt som Notch, udviklede det populære spil Minecraft, der hurtigt blev en verdensomspændende succes. I 2014 solgte han sin virksomhed til Microsoft for 2,5 milliarder USD (cirka 18 milliarder DKK), og han blev øjeblikkeligt milliardær.

Læs mere om disse succeshistorier her.