Hvad tjener Erling Haaland? Løn i 2024

Erling Haaland er kendt som en af fodboldens største stjerner lige nu i hele verdenen, men hvad er hans løn egentlig for at dominere i den engelske Premier League? Læs videre for at få svaret

Erling Haaland har hurtigt markeret sig som en af de mest frygtede angribere i fodboldverdenen, og hans præstationer for Manchester City har gjort ham til en særdeles nøglespiller. Med hans evne til at score mål fra næsten enhver vinkel er Haaland blevet et afgørende våben i Citys kamp om titler på både nationalt og internationalt niveau.

Hans fysiske styrke, hurtighed og præcision gør ham til en uundgåelig trussel for enhver modstander, og det er tydeligt, at Manchester City ser ham som en vigtig brik i klubbens fremtidige succes. Med utallige mål og afgørende øjeblikke på banen er det ikke svært at forstå, hvorfor Haaland har fået en særlig plads i fansenes hjerter.

En fodboldkarriere med succes og fokus

Erling Haalands dedikation til sport, specifikt fodbold, og hans ekstreme fokus på konstant at forbedre sig har gjort ham til en af de mest eftertragtede spillere i fodboldverdenen. Hans fysiske formåen kombineret med en skarp målnæse har sat ham i frontlinjen som en af de bedste angribere i verden.



Haalands professionelle attitude uden for banen matcher hans succes på banen. Han er kendt for sin målrettede træning og seriøse tilgang til hver kamp, hvilket gør ham til en spiller, som holdkammeraterne kan regne med.

Så hvad er Erling Haalands løn?

Med hans status som en af de største stjerner i Manchester City er det ikke overraskende, at Erling Haaland også er blandt de bedst betalte fodboldspillere i verden. Hans årlige indtjening lyder på imponerende 19,5 millioner pund, hvilket svarer til omkring 174 millioner danske kroner. Det svarer til en ugeløn på cirka 3,3 millioner danske kroner.

Du kan læse mere fra BetXpert her

Haalands præstationer i den indeværende sæson

Manchester City har haft en formidabel start på sæsonen med 14 point i de første 6 kampe i Premier League, som er en af de største ligaer i verdenen. Holdet ligger på en delt andenplads sammen med Arsenal, kun overgået af Liverpool, der har flere point.

Haaland har haft en afgørende rolle i denne start, hvor han har formået at score hele 10 mål på blot 6 kampe i den engelske liga. Selvom han endnu ikke har lavet en assist i denne sæson, er hans målnæse stadig uovertruffen, og han er en af de mest frygtede angribere i Premier League.

Hvis man kigger tilbage på Premier League sæsonen for 2023/2024, så scorede den norske stjerneangriber hele 27 mål og lavede 5 assists. Dette gjorde, at han var topscoreren for 2023/2024 sæsonen.

Du kan læse mere omkring den engelske Premier league gennem Flashscore her