Hvad tjener Kylian Mbappé? Løn i 2024

Kylian Mbappé har været en af verdens mest omtalte fodboldspillere, siden han skiftede til Real Madrid. Men hvad får Kylian Mbappé i løn? Læs videre for at finde ud af det!

Kylian Mbappé har siden skiftet til Real Madrid fortsat med at levere imponerende præstationer, og det er tydeligt, at han er blevet en af klubbens vigtigste spillere. Med sin lynhurtige fart og skarpe målnæse har Mbappé allerede spillet en afgørende rolle for Real Madrid i deres jagt på nye trofæer.

Den franske superstjerne har gennem hele hans karriere været kendt for at være en af de mest talentfulde spillere i verdenen, og han har allerede opnået stor succes både på klub- og landsholdsniveau. Med hans skifte til Real Madrid er Mbappé nu på et hold, der giver ham alle slags muligheder for at fortsætte hans opadgående kurve og nå nye højder, der kan hjælpe ham mod at slå de helt store rekorder.

En nøglespiller for fremtiden

Real Madrid har altid været kendt for at tiltrække de største stjerner, og Mbappé er ingen undtagelse. Hans ankomst til Santiago Bernabéu har ikke blot styrket holdets offensive muligheder, men også tilføjet en spiller, der har potentialet til at dominere international fodbold i mange år fremover. Udover Kylian Mbappé, har Real Madrid også Endrick, Rodrygo og Vinicius Junior, som alle er angribere.



Mbappé har allerede vist sig som en leder på banen, og hans mål og præstationer har skabt stor begejstring blandt fansene hos den spanske storklub. Real Madrid ser ham som en nøglespiller i jagten på både nationale og europæiske titler.

Hvad er Kylian Mbappés løn?

Mens Mbappé fortsætter med at imponere på banen, har hans skifte til Real Madrid også fanget opmærksomhed på grund af de økonomiske aspekter af hans kontrakt. Hans aftale med klubben løber frem til 2029, og den indeholder nogle af de mest spektakulære tal, fodboldverdenen længe har set.

Med en årsløn på 15 millioner euro (svarende til cirka 111 millioner danske kroner) og en sign-on bonus på 150 millioner euro (svarende til cirka 1,1 milliarder danske kroner), som udbetales over fem år, er Mbappé en af de bedst betalte fodboldspillere i verden.

Du kan læse mere omkring hans kontrakt fra BBC her

På nuværende tidspunkt ligger Real Madrid på 2. pladsen i La Liga, lige efter ærkerivalerne fra Barcelona, der fører ligaen. Real Madrid har formået at sikre sig 18 point i de første 8 kampe i sæsonen 2024/2025. Mbappé har bidraget med 5 mål og 1 assist i disse kampe, og hans rolle som målscorer og playmaker er allerede tydelig i holdets stærke start på sæsonen. Sammenligner man ham med hans tidligere sæson i Paris Saint-Germain (PSG) i 2023/2024, scorede han imponerende 27 mål.

Du kan læse mere omkring den spanske liga og Real Madrid gennem Flashscore her