Hvem er Danmarks bedste supermarked? Se hvem danskerne har valgt

En ny undersøgelse afslører, hvilket supermarked danskerne er mest tilfredse med. Men en udfordring truer med at ændre billedet næste år.

Loyalitetsundersøgelse afslører danskernes foretrukne supermarked

Hvert år gennemfører Loyalty Group en undersøgelse, der måler kundernes tilfredshed med de danske dagligvarebutikker. Resultaterne viser, hvor tilfredse danskerne er med deres indkøbsoplevelse, og hvilket supermarked der præsterer bedst. Men selvom ét supermarked er klar favorit i år, kan kommende udfordringer påvirke placeringen i fremtiden.

Hvad betyder mest for kunderne?

Når danskerne vælger deres foretrukne supermarked, er det ikke kun priserne, der tæller. God kundeservice, et bredt udvalg af varer, og nem adgang til butikkerne spiller også en stor rolle. Desuden er venligt og hjælpsomt personale med til at sikre en positiv indkøbsoplevelse, som får kunderne til at vende tilbage.



Årets vinder af kundetilfredshed

Og så til afsløringen: Det supermarked, der har opnået den højeste kundetilfredshed i år, er Rema 1000. Med en score på 69 indekspoint ligger de øverst på listen for niende år i træk, hvilket cementerer deres position som det supermarked, danskerne er mest tilfredse med. Men udfordringen for dem – ligesom for andre – er at fastholde denne topplacering.

Læs mere om dette på BT her.