Køber forladt hus til 370.000 kr. og omdanner det til forretningsidé

Anton Wormann købte et forladt hus for 370.000 kr. og omdannede det til en forretningside. Se hvordan han gjorde det.

Anton Wormann, 32 år, havde altid haft en passion for gør-det-selv-projekter og skabelsen af smukke rum. Da han opdagede, at hans naboejendom i Japan stod forladt, greb han muligheden for at købe det og skabe noget unikt. For blot 370.000 kr. (54.000 USD) købte han huset, som havde stået tomt i omkring 10 år, efter de ældre ejere var gået bort.

Ejendommen var en af de 9 millioner såkaldte "akiyas" – forladte huse – i Japan og illustrerede en helt anden boligproblematik end den, mange andre lande står overfor, hvor der typisk er mangel på boliger. I Japan er der derimod en overflod af tomme huse, som det også var tilfældet for Wormann.



Fra forladt hus til luksuriøs Airbnb

Efter at have købt ejendommen, besluttede Wormann sig for at omdanne det nedslidte hus til en luksuriøs Airbnb. Han brugte sine gør-det-selv-færdigheder til at renovere huset fra bunden og transformere det til et moderne og indbydende sted for gæster. Med sin kreative sans for indretning og detaljeorientering blev det forladte hus forvandlet til en attraktiv feriebolig, der nu tiltrækker besøgende.

Det tog Wormann i alt over 15 måneder at renovere dette vilde projekt. Du kan både læse mere om det og se huset på CNBC her.

Artiklens Tags: