Økonomisk rådgivning: Hvorfor det kræver stor tillid at få hjælp til din privatøkonomi

Asbjørn Møller er begyndt som finanstrainee hos Andelskassen i Sønderborg. Han finder det attraktivt at blive en del af en relationsbank, hvor fokus er på at sætte kunderne i centrum.

Pressemeddelelse - Via Ritzau

I Andelskassen arbejder de hver dag ud fra et mindset om, at en god relation er en tryg relation. Det var netop noget af det, der tiltalte Asbjørn, da han søgte til Andelskassen i forbindelse med sin uddannelse til finansøkonom.

I sin rådgivning har 27-årige Asbjørn et stort fokus på ærlighed og at opbygge en tillid, så man er tryg ved at ringe til sin bankrådgiver.

”Andelskassen er for mig en bank, hvor jeg kan være den rådgiver, jeg ønsker med fokus på ærlighed, tillid og troværdighed. For at lade sig rådgive af andre om ens privatøkonomi er en stor tillidserklæring. Man kan nærmest ikke komme tættere på i forhold til en persons økonomiske situation. Derfor er det også vigtigt, at kunderne føler sig trygge, og jeg gør meget ud af at spørge og lytte, og så siger jeg altid min ærlige mening. Så kunderne ved, hvor de har mig,” fortæller Asbjørn.



Asbjørn kan godt lide at bidrage til at gøre en forskel for sine kunder og netop gennem en god dialog kan han yde den bedste rådgivning og komme hele vejen rundt.

”Jeg kan godt lide at tale med mennesker, og at vi har en afslappet dialog, hvor der også er tid til at høre, hvordan det står til. Når jeg kender kunderne, og de kender mig, kan jeg rådgive dem bedst mulig ud fra der, hvor de er i livet, og ud fra hvilke økonomiske drømme og mål de har,” siger han og fortsætter

”Jeg synes, det er spændende at rådgive inden for alle områder– både når to bliver til tre, når huset skal sælges, og der skal købes nyt, og når pensionslivet banker på. Mange unge mennesker på min alder og yngre er også meget optagede af investering, også selvom indkomsten måske ikke er så høj, og jeg ser frem til at bidrage med investeringsløsninger, der kan hjælpe dem videre på deres investeringsrejse.”

Asbjørn er født og opvokset i Sønderjylland, hvor han også har boet det meste af sit liv. Nu bor han i Sønderborg, og i fritiden er han ofte fysisk aktiv og dyrker fitness og padel. Han mødes også ofte med venner og familie.


Du kan læse hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her

Artiklens Tags: