Ny tilbudsavis fra Coop365: Lav den lækreste og billigste kyllingeret

Coop365 har netop lanceret deres nyeste tilbudsavis med fantastiske priser på kylling, champignoner og fløde. Læs videre for at få en lækker og billig opskrift.

I denne uges tilbudsavis fra Coop365 finder du flere ingredienser, der passer perfekt sammen til en hurtig og smagfuld ret. Med kylling, champignoner, madlavningsfløde og ris kan du nemt lave en cremet og lækker kyllingeret, som hele familien vil elske. Her er en simpel opskrift, hvor ris bliver en integreret del af måltidet.

Opskrift: Kylling i cremet champignonsauce med ris

Ingredienser:

  • 1 kg kyllingebryst eller kyllinginderfilet
  • 250 g brune champignoner
  • 250 ml madlavningsfløde (Cremefine)
  • 1 løg (valgfrit)
  • 2 fed hvidløg (valgfrit)
  • Olie eller smør til stegning
  • Salt og peber efter smag
  • 300 g ris (eller efter behov)
  • Frisk persille til pynt (valgfrit)

Fremgangsmåde:

  1. Forbered risene: Kog risene efter anvisningen på pakken. Sæt dem til side, når de er færdige, så de er klar til servering.
  2. Forbered kyllingen: Skær kyllingebryst eller kyllinginderfilet i mindre stykker. Krydr dem med salt og peber.
  3. Steg kyllingen: Varm olie eller smør på en pande, og steg kyllingestykkerne, indtil de er gyldne og gennemstegte. Læg kyllingen til side, når den er klar.
  4. Steg champignonerne: I samme pande steges de rensede og skiveskårne champignoner sammen med hakket løg og hvidløg (valgfrit). Lad dem stege, indtil de bliver bløde og får en flot gylden farve.
  5. Lav saucen: Tilsæt madlavningsfløden til panden med champignonerne. Lad det hele simre i et par minutter, indtil saucen begynder at tykne. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kyllingen i saucen: Tilsæt de stegte kyllingestykker til saucen, og lad det simre i 5-10 minutter, så smagene kan blande sig.
  7. Servering: Server retten med de kogte ris ved siden af eller direkte under kyllingen i champignonsaucen. Pynt med frisk persille, hvis du har det.



Denne ret er ikke kun nem og hurtig at lave, men den er også fuld af smag og passer perfekt til en travl hverdag.

Gode tilbud i Coop365’s tilbudsavis

For at lave denne opskrift kan du finde ingredienserne i Coop365’s tilbudsavis fra d. 3. oktober til d. 9. oktober. Her kan du blandt andet få 1 kg kyllingebryst eller kyllinginderfilet til 59 kr., madlavningsfløde fra Cremefine (250 ml) til 7 kr., og brune champignoner (250 g) til 10 kr.