Nyt: Danmarks mest populære bil lancerer ny model

Danmarks mest populære bil, kommer nu i en ny version med spændende opdateringer. Hvad byder den på denne gang?

Tesla Model Y opdateret med nye funktioner

Tesla Model Y, som i de seneste år har været en storfavorit blandt danske bilkøbere, lancerer nu en opgraderet model. Den nye version byder på forbedringer, som gør bilen endnu mere fleksibel og velegnet til både familier og dem, der har brug for ekstra plads. Model Y er kendt for sin imponerende rækkevidde, avancerede teknologi og elegante design, og med denne opdatering fortsætter Tesla med at bygge videre på succesen.

En mere fleksibel bil

Denne opdaterede Model Y tilbyder stadig alt det, der har gjort bilen til en bestseller – herunder den intuitive touchskærm, minimalistisk interiør og avancerede sikkerhedsfunktioner. Det velkendte elektriske ydeevne og Teslas anerkendte Autopilot-system er selvfølgelig også med, hvilket gør kørslen både sjovere og mere sikker.

Den nye version har desuden forbedret bagagerumsløsningen, hvor sæderne kan foldes ned for at skabe ekstra opbevaringsplads. Model Y er også udstyret med flere USB-C stik til opladning af elektroniske enheder, hvilket gør den praktisk for familier på farten.



Attraktive priser

Prisen på den mindste baghjulstrukne version af Model Y starter i Danmark ved 329.990 kroner. Den nye Long Range-model med firhjulstræk er tilgængelig fra 408.990 kroner. Med kombinationen af prisvenlighed og avancerede funktioner cementerer Tesla Model Y sin plads som en af de mest eftertragtede elbiler på markedet.

Ny funktion: Plads til syv personer

Det store trækplaster i den nye Model Y er muligheden for at tilføje en tredje sæderække, hvilket giver plads til hele syv passagerer. Denne ekstra række er designet med to fremadrettede sæder, som nemt kan foldes ned, når der er brug for mere bagagerumsplads. Adgangen til tredje række er brugervenlig, da knapper på anden række gør det nemt at rykke sæderne frem og tilbage for at gøre plads til passagererne.

Læs mere på Avisen her.

Artiklens Tags: