PayPal giver erhvervskonti adgang til at købe og sælge Bitcoin

Nye muligheder for virksomheder: PayPal udvider sine tjenester til erhvervskonti

PayPal har annonceret en ny funktion, der giver amerikanske erhvervskonti mulighed for at købe, sælge og opbevare Bitcoin direkte fra deres PayPal-konti. Denne udvidelse af PayPals tjenester giver virksomheder mere fleksibilitet i håndteringen af digitale valutaer. Tjenesten er tilgængelig i hele USA, dog med undtagelse af New York State ved lanceringen.

Stigende efterspørgsel fra erhvervslivet

"Vi har lært meget siden vi introducerede muligheden for privatpersoner at købe, sælge og opbevare kryptovalutaer via PayPal og Venmo,"

Sagde Jose Fernandez da Ponte, Senior Vice President for Blockchain, Kryptovaluta og Digitale Valutaer hos PayPal ifølge Bitcoin Magazine.

"Flere virksomhedsejere har ytret ønske om de samme funktioner, som forbrugerne allerede har adgang til. Vi er glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel og tilbyde en nem løsning til virksomheder, så de kan interagere med digitale valutaer."

Overførsel til tredjepart tegnebøger

Udover muligheden for at købe og sælge Bitcoin kan amerikanske erhvervsdrivende nu også overføre eksternt til tredjeparts-wallets. Denne nye funktionalitet giver virksomheder større fleksibilitet i deres transaktioner og gør det nemmere at handle med digitale aktiver.

Udvidelse af PayPals initiativer

PayPals nye initiativ bygger på tidligere tiltag inden for kryptovaluta, som startede med lanceringen af kryptotjenester til forbrugere i 2020. I 2023 lancerede PayPal desuden sin egen stablecoin, PayPal USD (PYUSD), som er bundet til den amerikanske dollar. Med denne udvidelse til erhvervskonti fortsætter PayPal med at udvikle sine tjenester og imødekomme den stigende interesse for digitale valutaer blandt både forbrugere og virksomheder.

Artiklens Tags: