Power beskylder Elgiganten for fusk – har anmeldt konkurrenten

Hårdt pres fra Power mod deres største konkurrent, men hvad ligger bag denne opsigtsvækkende handling?

Power har taget et drastisk skridt i kampen mod ærkerivalen Elgiganten og politianmeldt dem for fusk med markedsføring. Denne handling kommer i kølvandet på adskillige beskyldninger om, at Elgiganten systematisk undlader at oplyse korrekte før-priser på deres produkter, herunder smartwatches og telefoner.

Kritik mod Elgiganten

Anklagerne fra Power drejer sig primært om markedsføring i Odense, hvor Elgiganten ifølge Power skulle have begået en række fejl i deres tilbudsaviser. Ifølge Powers administrerende direktør, Jesper Boysen, drejer det sig ikke om enkelte småfejl, men et systematisk problem, hvor over 30 procent af Elgigantens annoncer skulle være fejlbehæftede.



Mere end tilfældig timing

Anmeldelsen kommer på et tidspunkt, hvor Power netop har åbnet en ny butik i Odense, hvilket har ført til spekulationer om, at timingen måske ikke er tilfældig.

Jesper Boysen afviser dog, at der er en direkte sammenhæng mellem butiksåbningen og politianmeldelsen. Ifølge ham skyldes timingen, at Elgiganten har udsendt deres markedsføring samtidigt med Powers åbning, hvilket har gjort dem opmærksomme på de påståede fejl.

"Vi har politianmeldt dem, fordi vi er blevet opmærksomme på en hel del fejl i deres tilbudsavis. Det er ikke små fejl, det er mere end 30 procent af deres annoncer, der har fejl," udtaler Jesper Boysen.

Det skriver DR her.

Konflikten mellem de to elektronikgiganter fortsætter med at eskalere, og det bliver spændende at se, hvordan myndighederne vil reagere på Powers anklager mod Elgiganten.