Rekordpræmier i historisk tennisturnering: Saudi 6 Kings Slam samler verdens største stjerner

De største tennisstjerner skal til Riyadh for at dyste om historiens største pengepræmier – se, hvem der er med i kampen om millioner

Saudi 6 Kings Slam markerer en ny æra inden for tennissporten. Turneringen, der afholdes i Riyadh næste måned, er ikke bare en ny begivenhed på tenniskalenderen – den sætter også nye standarder for præmiepenge. Hver af de seks deltagende spillere er garanteret mindst 1,12 millioner pund (knap 10 millioner danske kroner) blot for deres deltagelse.

Læs også: Hvor meget tjener Novak Djokovic?

Vinderen sikrer sig historiens største tennispremie på £4,5 millioner

Selvom de garanterede minimumspræmier er imponerende, er det præmien til vinderen, der virkelig vækker opsigt. Den spiller, der triumferer i Saudi 6 Kings Slam, vil kunne tage hele 4,5 millioner pund med sig hjem (svarende til cirka 40 millioner danske kroner) – næsten dobbelt så meget som den hidtil højeste præmie, der blev udbetalt ved US Open 2024, hvor Jannik Sinner løb med sejren.

Læs også: Hvor meget tjener Holger Rune?

Verdens største tennisspillere mødes i en eksklusiv turnering

Det er ikke hvem som helst, der skal kæmpe om de rekordstore præmier. Seks af verdens største tennisstjerner vil indtage banen i Riyadh. Blandt deltagerne finder vi nogle af de største navne inden for sporten: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev og Danmarks egen Holger Rune. Disse seks spillere er blandt de bedste i verden, og deres deltagelse gør turneringen til en af de mest eksklusive nogensinde.



Holger Rune: Dansk tennisstjerne klar til at blande sig med de største

Danmarks tenniskomet Holger Rune står også foran en stor udfordring i Saudi 6 Kings Slam. Rune har markeret sig som en af de mest lovende unge spillere på den internationale tennisscene, og denne turnering giver ham muligheden for at måle sig mod verdenseliten. Hvis Rune går hele vejen og vinder turneringen, vil det ikke blot være en af karrierens største sejre – det vil også sikre ham en plads blandt de allerstørste i tennissportens historie.

Læs også: Hvor meget har Holger Rune tjent i sin karriere?

Historisk turnering i Riyadh sætter standarden for fremtidens tenniskonkurrencer

Saudi 6 Kings Slam er ikke kun en turnering med rekordstore pengepræmier. Den sætter også nye standarder for, hvordan tennisturneringer fremover kan forme sig. Kombinationen af store navne, imponerende præmiepenge og en eksklusiv setting gør denne turnering til en gamechanger for tennissporten. Investeringen i sporten viser, at der er en stigende interesse for at udvikle tenniskonkurrencer med fokus på de største spillere og de største præmier.

Du kan læse mere omkring turneringen på Daily Mail her