En af Danmarks mest kendte restaurantkæder er tilbage i topform.
Efter flere år med lavere aktivitet og udfordringer før og efter corona-pandemien, er Restaurant Flammen nu tilbage på sporet med et overskud på hele 24 millioner kroner.
Det skriver Ekstra Bladet.
Med et rekordhøjt antal gæster – over én million på ét år – og planer om at åbne flere restauranter i 2025, melder Flammen sig igen ind i kampen som en af landets stærkeste buffetspillere.
"Vi har fået styr på strategien"
Ifølge administrerende direktør Piet Klein skyldes comebacket blandt andet en skarpere og mere professionel drift.
"Vores virksomhed er blevet mere professionel. Den er stadig familieejet og startet fra bunden, men der kom et tidspunkt, hvor det voksede sig for stort for os," siger han til Ekstra Bladet og tilføjer:
"Før jeg blev ansat i 2019, var der ikke nogen strategi. Nu har vi en strategi og retning for virksomheden, og hvert år justerer vi den med klare målsætninger og måder at følge op på nøgletallene."
-
-
Nye restauranter på vej
I dag har Flammen 17 restauranter og omkring 800 ansatte.
Men den vækstkurve ser ud til at fortsætte i 2025, hvor kæden planlægger at åbne to til tre nye restauranter.
Silkeborg, Hillerød og Køge er allerede i støbeskeen, mens byer som Lyngby, Holbæk, Svendborg og Amager også er i spil.
Derudover tager Flammen for første gang skridtet uden for landets grænser – med en ny restaurant på vej i Sverige.
Buffet, softice og millioner
Flammen blev grundlagt i Sønderjylland og har opbygget en stærk position på det danske marked med sit koncept bestående af grillbuffet, salatbar og den populære softice.
Og danskerne lader til stadig at være sultne.