Så sker det: Lokal REMA1000 har latterligt tilbud på Lurpak og flæskesteg

En lokal REMA1000 har netop smidt et vanvittigt tilbud på bordet. Skynd dig – dette er ikke noget, du vil gå glip af!

Flæskestege til spotpris

Hold på hat og briller – REMA1000 har fået fat i et tilbud, der simpelthen ikke kan ignoreres. Lige nu kan du få frosne flæskestege til kun 8,95 kr. pr. 1/2 kilo! Ja, det er ikke en trykfejl – du kan faktisk købe flæskesteg til den pris.

Så hvis du er ved at planlægge en lækker middag med flæskesteg og sprøde svær, er der ingen undskyldning for ikke at fylde fryseren. Flæskestege er perfekte til alt fra familiemiddage til højtider, og med denne pris kan du virkelig gøre et kup.

Lurpak til 10 kr.!

Og det stopper ikke der. REMA1000 kører stadig deres åbningstilbud på Lurpak smør til kun 10 kr.. Det er ikke hver dag, man ser så lave priser på smør, så hvis du vil have noget lækkert til brødet eller julebagningen, er det bare med at slå til.

📍 Hvor sker det? Du finder de vanvittige tilbud i din lokale REMA1000 på Grønløkkevej i Odense. Men skynd dig – det er først-til-mølle, og varer kan hurtigt blive revet væk!

Se opslaget her:

Opskrift: Sådan kan du lave flæskesteg



Ingredienser:

  • 1,5 kg flæskesteg (kamsteg eller ribbensteg)
  • 2 spsk groft salt
  • 4-5 laurbærblade
  • Ca. 500 ml vand



Sådan gør du:

  1. Forbered flæskestegen: Rids sværen dybt (men ikke ned i kødet) med en skarp kniv og gnid godt med salt mellem sværene. Stik laurbærblade ned mellem nogle af rillerne.
  2. Placering i ovn: Læg stegen på en rist over en bradepande med vandet i. Sørg for, at sværen er helt vandret, så den bliver sprød.
  3. Stegning: Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Steg flæskestegen i ca. 1,5 time. Brug evt. et stegetermometer – kernetemperaturen skal være 65-70 grader.
  4. Sprøde svær: Hvis sværen ikke er helt sprød, kan du skrue ovnen op til 250 grader eller bruge grillfunktion de sidste 10 minutter, men hold øje med, at sværen ikke brænder.
  5. Lad stegen hvile: Tag stegen ud og lad den hvile i 10-15 minutter, før du skærer den.



Velbekomme!