Se den her: Tesla-inspireret ‘Cybertrailer’ lanceres i 2025

En futuristisk trailer, inspireret af Teslas Cybertruck, er nu klar til reservation. Hvad gør denne campingoplevelse så speciel?

Tesla har fornyligt afmaskeret sin kommende tilføjelse til deres portefølje, Robotaxi. Mange fans har formentlig længe ønsket sig en campingvogn eller trailer, der matcher Cybertruckens futuristiske design, for det er netop nu blevet lavet.

Den luksuriøse trailervirksomhed Living Vehicle har nu svaret på denne efterspørgsel ved at lancere en trailer inspireret af Teslas ikoniske Cybertruck.

Cybertrailer: En luksusoplevelse i fremtidens design

Living Vehicle har åbnet for reservationer af deres nye "Cybertrailer," som tager udgangspunkt i Cybertruckens futuristiske udseende. Med sin rustfri stålbelægning skiller traileren sig ud, og den kommer med avancerede funktioner som solpaneler, vandudvindingssystemer og en foldbar terrasse, der kan gøre enhver campingtur til en luksusoplevelse.



Traileren er designet til at kunne rumme op til fire voksne og ét barn, og den har et semi-modulært interiør, der kan tilpasses efter brugerens behov. Dette gør Cybertraileren ideel til både korte weekendture og længere ophold i naturen.

Pris og tilgængelighed

Cybertraileren er prissat til $175.000, hvilket svarer til cirka 1,19 millioner kroner. Interesserede kan allerede nu reservere traileren med et fuldt refunderbart depositum på 682 kroner ($100) via Living Vehicles hjemmeside her. Leveringerne af traileren forventes at starte i 2025.

Læs mere om det på teslarati her.