Se den overraskende liste: Hvem er verdens rigeste i verden?

Elon Musk cementerer sin position som verdens rigeste person med en imponerende formue! Læs videre for at se, hvor stor hans formue er.

Elon Musk, CEO for Tesla, og SpaceX, har sikret sin position som verdens rigeste person med en imponerende formue på 263 milliarder dollars. Dette er svarende til 1.778 milliarder danske kroner. Musk, der er kendt for sine visionære projekter inden for rumfart og elbiler, har set sin formue vokse med hele 33,8 milliarder dollars alene i år. Dette gør ham til en af de mest bemærkelsesværdige skikkelser i både teknologiverdenen.

Enestående vækst i formuen

Elon Musks enorme formue er hovedsageligt drevet af hans aktieandele i Tesla, som er steget markant i værdi de seneste år. Med en stigende interesse i bæredygtige løsninger og fremtidsorienterede teknologier har Musk formået at positionere sig som den førende figur inden for elbilindustrien. Tesla-aktien er steget med raketfart, og det har resulteret i en bemærkelsesværdig formuevækst for Musk, der også driver rumfartsvirksomheden SpaceX.

Musk har ikke kun fokus på at revolutionere transportsektoren. Med SpaceX arbejder han på at gøre rumrejser mere tilgængelige.

Konkurrencen fra andre milliardærer

Selvom Elon Musk ligger i en liga for sig, følger Mark Zuckerberg, stifter af Meta (tidligere Facebook), som den næstrigeste person i verden med en formue på 211 milliarder dollars (svarende til cirka 1.492 milliarder danske kroner.) Zuckerbergs rigdom kommer hovedsageligt fra hans succes med Facebook, som nu omfatter både Instagram og WhatsApp. Meta har udvidet sin indflydelse på sociale medier og digital kommunikation, men på trods af Zuckerbergs store formue ligger han stadig 52 milliarder dollars bag Elon Musk.

Du kan læse mere fra Bloomberg her

Artiklens Tags: