Test dig selv og dine evner: Spil med i Børsens aktiespil med vilde præmier på højkant

Drømmer du om at teste dine evner som investor og vinde fantastiske præmier? I Børsens aktiespil får du mulighed for at prøve kræfter med aktiemarkedet uden risiko og samtidig få chancen for at vinde store præmier. Læs videre og find ud af, hvordan du kan komme i gang!

Har du nogensinde overvejet at investere på aktiemarkedet, men været tøvende på grund af risikoen? Med Børsens aktiespil får du chancen for at kaste dig ud i investeringsverdenen uden at risikere dine egne penge. Aktiespillet giver dig 500.000 fiktive kroner at investere i aktiemarkedet, og det bedste af det hele er, at du samtidig kan vinde imponerende præmier.

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren investor, er Børsens aktiespil en fantastisk mulighed for at lære mere om, hvordan aktiemarkedet fungerer, og hvordan du kan opbygge en succesfuld aktieportefølje.

Hvordan fungerer aktiespillet?

Børsens aktiespil er designet til at simulere det virkelige aktiemarked, men uden den økonomiske risiko. Når du tilmelder dig, starter du med 500.000 fiktive kroner, som du frit kan investere i en række aktier, der er tilgængelige i spillet. Dit mål er at opnå det højest mulige afkast ved at udvælge de aktier, du tror vil klare sig bedst.

For at spille med skal du sammensætte en portefølje af mellem 5 og 20 aktier. Dette giver dig mulighed for at sprede dine investeringer og mindske risikoen, præcis som i den virkelige verden. Efterhånden som aktiekurserne bevæger sig op og ned, vil din porteføljes værdi også ændre sig, og dit afkast afhænger af de valg, du træffer.

Aktiespillet afspejler virkelige markedsbevægelser, så det er en god mulighed for at se, hvordan du ville klare dig som investor i det virkelige liv. Og hvis du gør det godt, kan du måske stå som en af vinderne af spillets store præmier.

Præmierne – hvad kan du vinde?

Det er ikke kun æren, der står på spil i Børsens aktiespil – der er også store præmier at vinde! De bedste investorer kan se frem til præmier for en samlet værdi af over 500.000 kr. Her er, hvad du kan vinde:

  • 1. præmie: En splinterny Kia EV3 inklusiv et års bilforsikring fra Alm. Brand. Med denne præmie får du en miljøvenlig elbil samt ro i sindet med et helt års forsikring.
  • 2. præmie: 100.000 kr. Denne store kontante præmie kan give dig et solidt økonomisk løft.
  • 3. præmie: Et rejsegavekort på 40.000 kr. til Albatros Travel. Med denne præmie kan du rejse ud i verden og opleve nye eventyr.

Spillet slutter om 46 dage fra i dag, og du kan læse mere omkring Børsens aktiespil her