Trendsales og Vinted: Få 40 kr. samt 3 bumps gratis

Noget spændende sker snart med Trendsales, og du kan få ekstra fordele. Læs mere om de nye muligheder her.

Jeg har netop modtaget en mail fra Trendsales, som nogle af jer muligvis også har set. Fra den 10. oktober 2024 vil Trendsales lukke ned for at slå sig sammen med Vinted, en platform med et endnu større fællesskab af købere og sælgere. Det betyder også, at din profil på Trendsales vil blive lukket. De gør det nemt for os at flytte vores oplysninger over til Vinted.

Hvis du, ligesom jeg, vil sikre dig, at dine annoncer, vurderinger og favoritter bliver flyttet med over, kan du følge en simpel proces via et link i mailen. Som ekstra bonus får man ved flytningen tre gratis Bumps, der fremhæver dine annoncer, samt en voucher på 40 DKK til brug på Vinted.

Fordelene ved at skifte til Vinted

Ved at flytte til Vinted får du ikke kun velkomstgaver, men også adgang til en række andre fordele:

Større fællesskab

Vinted giver dig mulighed for at nå millioner af købere i Danmark, Sverige, Finland og Polen, hvilket øger chancerne for hurtigt at sælge dine varer.



Ingen salgsgebyrer

På Vinted kan du sælge dine varer uden gebyrer og sende pakker både indenfor Danmark og til udlandet.

Sikker shopping

Vinteds Køberbeskyttelse dækker dig, hvis en vare går tabt, bliver beskadiget eller afviger markant fra beskrivelsen, mod et lille gebyr.

Flere kategorier

Ud over mode kan du på Vinted også finde spændende varer inden for underholdning, boligartikler, børneting og meget mere.

Har du også modtaget denne besked fra Trendsales? Hvis ikke, er det måske på vej til din indbakke snart.

Artiklens Tags: