Udlejningsboom: Nu kan der lejes high-end babyprodukter

Et nyt udlejningssortiment gør det muligt at leje eksklusive babyprodukter. Hvad betyder det for moderne forældre?

Pressemeddelelse - Via Ritzau

Samarbejdet mellem Moonboon og DearBaby markerer et vigtigt skridt i retning af at fremme den cirkulære økonomi inden for babysegmentet.

At være bedst i sin kategori kræver fokus

DearBabys mission er at være småbørnsforældres foretrukne partner på udvalgte kvalitetsprodukter til børn i alderen 0-4 år. I den periode af barnets liv, hvor udviklingen sker hurtigst giver det god mening for mange at leje og levere tilbage, fordi behovet hele tiden ændrer sig. Der er både brug for udviklende legetøj og god søvn i den første tid med et barn. DearBaby har gjort det til sin mission at finde de bedste produkter og omfordele dem til forældrene.

"Hos Moonboon ønsker vi at styrke cirkulær økonomi og værne om miljøet på enhver måde, vi kan. Derfor er DearBaby er en oplagt partner for Moonboon til udlejning i det danske marked, hvor vi hidtil har drevet egen udlejning med stor succes. DearBaby er etableret indenfor udlejning og opererer med høje standarder i deres sortiment og service. Med DearBaby som partner kan Moonboon fokusere på det, vi er bedst til, nemlig at designe produkter og services, der giver bedre søvn til babyer og småbørn" siger Jacob Vesterled, COO, Moonboon.



Styrkelse af den cirkulære økonomi

Samarbejdet er en del af Moonboons mission om at skabe en grønnere fremtid for kommende generationer. Ved at tilbyde udlejningsmuligheder kan Moonboon forlænge levetiden på deres produkter og bidrage til en mere ansvarlig forbrugskultur.

DearBaby er førende i udlejning af kvalitetslegetøj til småbørn, og her passer udlejning af Moonboons kvalitetsprodukter perfekt ind i segmentet for småbørnsfamilier.

"Vores mission har altid været at værne om den første tid med en lille ny. Vi forkæler babyer og børn med kvalitetslegetøj, som bidrager positivt til deres udvikling, og nu kan vi yderligere bidrage til bedre søvn. Udover kærlighed og omsorg er søvn og leg de vigtigste grundsten i barnets udvikling. Vi er stolte over at kunne levere begge dele, samtidig med at vi skåner miljøet ved at minimere overforbrug" udtaler Dorthe Klitgaard Thomsen, CEO hos DearBaby

Fremtiden for babyudstyr

Med dette samarbejde sætter Moonboon og DearBaby en ny standard for, hvordan forældre kan tænke bæredygtigt, når de vælger produkter til deres børn. Udlejning gør det muligt for familier at få adgang til højkvalitetsprodukter uden at skulle bekymre sig om opbevaring og videresalg, når deres behov ændrer sig.

Fra primo oktober 2024 vil forældre kunne leje Moonboon-produkter på månedsbasis gennem DearBaby's platform.