Vil du til Disneyland i højsæsonen? Så er der dårligt nyt

Noget nyt sker i Disneyland, og det kan få stor betydning. Hvad er det mon?

Disneyland hæver billetpriserne på travle dage

Disneyland i Californien hæver nu billetpriserne på de mest eftertragtede dage. Mens grundprisen på en dagsbillet forbliver på $104, som den har været de seneste seks år, vil priserne på billetter til højere efterspørgselsdage stige mellem $7 og $12, hvilket svarer til en stigning på mellem 5,9% og 6,5%. Ændringerne trådte i kraft onsdag, oplyser Disney.

Magic Key årskort bliver dyrere

Prisjusteringerne rammer også Disneylands Magic Key-program, hvor prisen på årskortene vil stige med mellem 6% og 20%. Det betyder, at priserne på de forskellige årskort stiger med mellem $100 og $125, afhængigt af hvilken type kort der vælges.



Kritik og rabatmuligheder

Walt Disney Company er allerede blevet kritiseret for de høje omkostninger ved parkens adgangsbilletter og hotelophold. Mange forbrugere mener, at priserne er blevet for høje. Som svar på dette har Disneyland introduceret rabatbilletter, såsom børnebilletter til $50, der vil være tilgængelige fra den 22. oktober og kan bruges fra den 7. januar. Derudover vil der være hoteltilbud, hvor gæster kan spare op til 20% fra januar.

"Vi tilbyder altid et bredt udvalg af billetter, spise- og hotelmuligheder samt kampagnetilbud gennem hele året for at byde så mange familier som muligt velkommen," sagde Jessica Good, en talsmand for Disneyland Resort, i en erklæring onsdag.

Det erfarer CNBC her.

Disse prisjusteringer og rabatter reflekterer Disneys forsøg på at balancere efterspørgslen i travle perioder med rabatmuligheder for besøgende, der ønsker at planlægge deres ophold i lavsæsonen.

Artiklens Tags: