Choknyhed: Erling Haaland bliver verdens dyreste fodboldspiller

Erling Haaland har fortsat sin fuldstændig vilde målstime i Premier League, men nu er hans markedsværdi også steget markant. Hvad gør ham til verdens mest værdifulde spiller? Læs videre for at få svaret!

Erling Haaland har været en enestående kraft i Manchester City siden sin ankomst i 2022, og hans præstationer har hurtigt gjort ham til en af de mest dominerende angribere i verden. Med sine utrolige måltal og rekord efter rekord i Premier League, har han etableret sig som en nøglespiller i Citys jagt på titler.

I sin debut-sæson slog han rekorden for flest mål i én Premier League-sæson med imponerende 36 mål, hvilket sikrede ham Golden Boot som ligaens topscorer. Ikke nok med det – Haaland har allerede vundet denne titel to gange og er godt på vej til at sikre sig Golden Boot for tredje sæson i træk.

Læs også: Hvad er Erling Haalands løn?

Stigning i markedsværdi – fra stortalent til verdensstjerne

Haalands talent har ikke kun imponeret på banen, men også på transfermarkedet. Da han kom til Manchester City i 2022 for 60 millioner euro (cirka 450 millioner danske kroner), havde han allerede en markedsværdi på 150 millioner euro (cirka 1,1 milliard danske kroner). Allerede inden november samme år var hans værdi steget til 170 millioner euro, og inden juni 2023 nåede den 180 millioner euro.



Den 24-årige angriber er i øjeblikket den mest værdifulde spiller i Premier League, men det stopper ikke der.

Erling Haaland bliver verdens mest værdifulde spiller

Efter at have vundet topscorer-titlen i to sæsoner og domineret både på nationalt og internationalt niveau, er Haalands markedsværdi nu steget yderligere. I oktober 2024 har Haaland opnået en markedsværdi på hele 200 millioner euro, svarende til omkring 1,5 milliarder danske kroner, hvilket gør ham til den mest værdifulde spiller i verden.

Du kan læse mere om opdatering på Transfermarkt her