Jens sparede over 100 kroner på en lille dims – Vil du også handle på Temu?

Jens Pedersen fra Allerød er en af de mange danskere, der har fundet store besparelser på den kinesiske webshop Temu. Læs med og find ud af, hvorfor han valgte at handle på Temu.

En simpel søgning på nettet førte ham til en ventilforlænger, som han kunne købe langt billigere end på en dansk webshop. Men spørgsmålet er: Er det virkelig værd at handle der?

Jens' store besparelse

Da Jens skulle finde en ventilforlænger til sin trillebør, var han først inde på en dansk hjemmeside, hvor den kostede 69 kroner. Sammen med fragten blev det til 118 kroner. Men ved et hurtigt tjek på Temu fandt han præcis den samme genstand til blot 15,19 kroner inklusiv fragt. Det var en besparelse på over 100 kroner, hvilket kom bag på ham: "Det kom bag på mig, hvordan det kan lade sig gøre at fremstille noget i Kina og sende til Danmark for kun 15 kroner," siger han.

Læs: Hvad er Temu? Alt du skal vide før du bestiller derfra

Leveringstiden – det eneste minus?

Selvom prisen var svær at slå, bemærkede Jens, at leveringstiden var lidt længere end normalt. "Det tog præcis syv dage at få ventilen fra Temu, mens vi i Danmark er vant til levering på et par dage," forklarer han til BT. Derfor advarer han mod at købe noget, man skal bruge med det samme.

Er det sikkert at handle på Temu?

Temu har fået meget kritik, især når det kommer til forbrugersikkerhed. Mange danskere er dog villige til at tage chancen, når der er penge at spare på ting som reservedele og små gadgets.



Hvad bør du undgå at købe?

Jens er også forsigtig med, hvad han køber fra Temu. Han fortæller, at han vil holde sig fra varer som børneprodukter, fødevarer og tøj, men har ingen betænkeligheder ved at købe ting til udendørs brug, som hans trillebørstilbehør.

Skal du også handle på Temu?

Temu tilbyder varer til priser, som kan være svære at matche herhjemme, og for mange er det en fristende mulighed. Men vær opmærksom på leveringstider og vælg dine produkter med omhu. For reservedele og små gadgets kan Temu være et godt valg – men husk at veje besparelsen op imod sikkerheden.

Læs mere om Temu historien hos BT her.