Ny investering: Erling Haaland køber luksusbolig i Spanien

Erling Braut Haaland fortsætter sine store investeringer i luksusejendomme og har nu sikret sig en eksklusiv bolig i Spanien. Læs videre for at få indblik i, hvad der gør denne investering så unik.

Manchester City-stjernen Erling Braut Haaland har de seneste år ikke kun gjort sig bemærket på fodboldbanen, men også som en betydelig investor inden for ejendomme både i og uden for Norge. Nu har den 24-årige angriber sikret sig endnu en eksklusiv bolig – denne gang i et lukseriøst område i Spanien.

En luksuriøs investering

Det nyeste projekt, som Haaland har købt sig ind i, omtales som et unikt koncept, der tilbyder luksuslejligheder til de mest kræsne købere. Området, hvor Haalands nye bolig er placeret, er kendt for sin elegance og tiltrækker internationale stjerner og velhavende investorer, der ønsker at kombinere solrige omgivelser med eksklusiv livsstil.

Læs også: Hvad er Erling Haalands løn?

Fendi Casa-designet bolig

Det, der gør Haalands nye hjem endnu mere specielt, er, at boligen er en af de få enheder i komplekset, der er dekoreret af det italienske luksusmærke Fendi Casa. Fendi er verdenskendt for sin elegante indretningsstil, og det betyder, at Haalands nye hjem ikke blot er et sted at bo, men også et statement om eksklusiv smag og luksuriøs livsstil.

Haalands interesse for investering har de seneste år været tydelig, hvor han har foretaget sig adskillelige investeringer. Den seneste tilføjelse til hans portefølje understreger hans ambitioner om at etablere sig som en aktør inden for ejendomsmarkedet, mens han fortsat dominerer fodboldbanerne.

Du kan læse mere på TV2 Norge her