Se listen: Manchester City topper som den mest værdifulde klub i England – se hvem der ligger på de andre pladser

Manchester City er ikke kun kongerne på banen, men også i værdi! Klubben topper listen som den mest værdifulde fodboldklub i England. Læs videre for at finde ud af, hvem der findes på bla. 2. og 3. pladsen.

Denne liste er baseret på klubbens squad market value, der tager højde for spillertruppens samlede markedsværdi.

Manchester City har endnu en gang cementeret sin position som den mest værdifulde klub i England. Med en imponerende værdi på 1,26 milliarder euro indtager City førstepladsen på listen over de mest værdifulde klubber i Premier League.

Læs også: Hvad er Erling Haalands løn?

Arsenal tæt på toppen

På andenpladsen finder vi Arsenal, som har en samlet værdi på 1,16 milliarder euro. Klubben har investeret tungt i de seneste par sæsoner og med en stærk trup har de formået at hæve deres markedsværdi betydeligt. Arsenals solide placering på listen afspejler klubbens succes på og uden for banen, og de er nu tættere på toppen end nogensinde før.

Chelsea på tredjepladsen

Chelsea, der længe har været kendt for deres høje spillerkøb og store økonomiske muskler, befinder sig på tredjepladsen med en værdi på 954,2 millioner euro. Selvom klubben stadig er en af de mest værdifulde, har de ikke formået at matche Manchester Citys eller Arsenals økonomiske styrke. Ikke desto mindre forbliver Chelsea en vigtig brik i engelsk fodbold og har fortsat en imponerende trup, der bidrager til deres markedsværdi.



Manchester United falder til femtepladsen

Overraskende nok er Manchester United, en af verdens mest ikoniske fodboldklubber, kun på femtepladsen med en værdi på 854,2 millioner euro. Dette er et markant fald fra klubbens tidligere positioner, hvor de ofte har ligget helt i toppen. Trods deres massive fanbase og kommercielle succes er Manchester United blevet overhalet af flere rivaler i Premier League, både på og uden for banen. Klubbens markedsværdi afspejler en spillertrup, der stadig har stærke profiler, men som ikke helt kan matche værdien af de største konkurrenter i ligaen.

Læs også: Hvad er Christian Eriksens løn?

Du kan læse hele listen på Transfermarkt her